color="FFFFFF">pak hiq
ALBUMI POSTRIBE- http://www.postribe.com/album
   
 
  Qysh me qel sever me HLDS

1.SHkoni Te C:/Program Files/Valve/HLDS

2.Klikoni Me Te Djathten E Mausit Dhe Beni Nje Kopje Te HLDS

3.Kopjen E Qitni Ne Desktop

4.Hapni Serverin Hini i Kshyrni client IP Addres Ja Jepni Dikujt Me Rrjetin e Njejt Dhe Funksionon

Advertisement
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Sa ju pelqen webi
Shum
pak
hiq
ALBUMI POSTRIBE- http://www.postribe.com/album