color="FFFFFF">pak hiq
ALBUMI POSTRIBE- http://www.postribe.com/album
   
 
  cs 1.6 addons

KGDC CW Addons 4 Windows Server

Pasi te downloadoni hapni me winrar , dhe pastaj hypni ne folderin cstrike dhe folderin addons , edhe filen liblist dergoni tek folderi cstike te serverit tuaj..

Size  : 4.98 MB ( 4988 KB )

Downlaod Link :

http://www.sendspace.com/file/k3e3k5

http://www.megaupload.com/?d=5OV8BH6O

http://rapidshare.com/files/315560234/KGDC_CW_4_SERVER.rar.html

Plugins e Addonsit CW  
 [ 21] SlayAll                   
 [ 22] Admin Check              
 [ 23] Show IP                   
 [ 24] Auto Round Restart        
 [ 25] Bomb Countdown HUD Tim           
 [ 26] Admin Gag               
 [ 27] CVAR Guard                
 [ 28] Game Namer                
 [ 29] Serverinfo                
 [ 30] Don't say IPs          
 [ 31] Team Flash Snitch      
31 plugins, 31 running

-------------------------------CS Gun Game Addons Modifiked by pr0f./

- AMX Mod X 1.8.1
- Metamod 1.19p32
- Booster 2.4
- HLguard 1.8
- Podbot 2.5

Plugins shtes -

GunGame AMXX   2.12    Avalanche       

Instalimi :

- Pasi te downlaodoni folderin cstrike dergone tek C:Program Files/valve , apo ku keni valve ..

- Per te edituar Gun Game duhet te shkoni tek valvecstrikeaddonsamxmodxconfigs hapne gungame.cfg

- Pastaj leshone server dhe me suksese do te bej Gun Game ne Serverin tuaj...

- Demo Server : 82.114.72.54:27016 ..::Kosova GunGame Server::..

DOWNLOAD - CS GunGame Addons 4 Server
Downlaod : http://www.sendspace.com/file/rwg57i

Advertisement
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Sa ju pelqen webi
Shum
pak
hiq
ALBUMI POSTRIBE- http://www.postribe.com/album